Asuntoja vanhuksille ja vaikeavammaisille henkilöille

Ilolansalon rakennus kadun varressa

Salva ry julistaa haettavaksi vuoden aikana mahdollisesti vapautuvat palveluasunnot Palvelukeskus Ilolansalossa, Ilolankatu 6 Salo. Hakemuksia voi jättää jatkuvasti. Palveluasumisen tarve ratkaisee asukasvalinnan. Aiemmin jätetyt hakemuksen ovat voimassa, mikäli tarve asunnolle on edelleen.

Jokaiselle asukkaalle kuuluu yhtiöjärjestyksen mukainen perus- ja turvapalvelu, joka on yhdeltä asukkaalta 245 €/kk ja kahdelta yhteensä 340  €/kk (1(2020). Tämän lisäksi on mahdollista ostaa tarpeelliset kotona asumista tukevat hyvinvointipalvelut, kuten kotihoito, ateriapalvelu, kuntoutus, lääkehoito ja siivous.

Ilolansalon Palvelutalo

40 m2 2 h sisältää keitto tilan 630,00 €/kk
50 m2 3h sisältää keittotilan 787,50 €/kk
55 m2 3 h sisältää keittotilan 866,25 €/kk

Hintoihin lisätään sähkö- ja vesimaksu kulutuksen mukaan.

Tarjolla myös muita huoneistokokoja vähäisessä määrin.

Ilolansalon Palvelukoti – Ainokoti ja Aatoskoti

Vuokra 568 €/kk* Asuinhuone+wc+yhteistilat 36 m2
Jokaiselle asikkaalle kuuluu sopimuksen mukainen hoito, huolenpito ja valvonta. lääkehoito, viikkosiivous, asukas- ja virkistystoiminta, turvapalvelu, ateriat sekä tarpeelliset kuntoutus- ja tukipalvelut.

*Vuokra on alempi, mikäli kysymyksessä on palveluseteli tai ostopalvelu. Vuokra on korkeampi, mikäli palveluasunto on suurempi.

Lyhytaikaisasuminen kammareissa

Voit kysellä lyhytaikaista asumista Ilolansalon kammareissa esimerkiksi omaishoidettavan lomapaikaksi, sairaalasta kotiutuvalle tai kuntoutuvalle.

Lisätietoja
Anne Juntti
Toiminnanjohtaja
044 7213 350
anne.juntti@salva.fi

Täytä asuntohakemus

 

<< takaisin etusivulle