Asuntoja vanhuksille ja vaikeavammaisille henkilöille

Ilolansalon rakennus kadun varressa

Ilolansalon Palvelutalo

Salva ry julistaa haettavaksi vuoden aikana mahdollisesti vapautuvat palveluasunnot Palvelukeskus Ilolansalossa, Ilolankatu 6 Salo. Hakemuksia voi jättää jatkuvasti. Palveluasumisen tarve ratkaisee asukasvalinnan. Aiemmin jätetyt hakemuksen ovat voimassa, mikäli tarve asunnolle on edelleen.

Jokaiselle asukkaalle kuuluu yhtiöjärjestyksen mukainen perus- ja turvapalvelu, joka on yhdeltä asukkaalta 245 €/kk ja kahdelta yhteensä 340  €/kk (1/2020). Tämän lisäksi on mahdollista ostaa tarpeelliset kotona asumista tukevat hyvinvointipalvelut, kuten kotihoito, ateriapalvelu, kuntoutus, lääkehoito ja siivous.

40 m2 2 h sisältää keitto tilan 630,00 €/kk
50 m2 3h sisältää keittotilan 787,50 €/kk
55 m2 3 h sisältää keittotilan 866,25 €/kk

Hintoihin lisätään sähkö- ja vesimaksu kulutuksen mukaan.

Tarjolla myös muita huoneistokokoja vähäisessä määrin. Tutustu Palvelukeskus Ilolansalon asuntoihin ja palveluihin esitteessämme.

Täytä asuntohakemus

Lisätietoja
Anne Juntti
Toiminnanjohtaja
044 7213 350
anne.juntti@salva.fi

Ilolansalon Palvelukoti – Ainokoti ja Aatoskoti

Palvelukodit tarjoavat asumis- ja hyvinvointipalveluita runsaasti apua tarvitseville vanhuksille ja vammaisille henkilöille. Asuminen on luonteeltaan tehostettua palveluasumista eli hoitaja on paikalla ympäri vuorokauden.  Hoitohenkilökunta on Salva ry:n henkilökuntaa. Jokaiselle asiakkaalle kuuluu sopimuksen mukainen hoito, huolenpito ja valvonta, lääkehoito, viikkosiivous, asukas- ja virkistystoiminta, turvapalvelu, ateriat sekä tarpeelliset kuntoutus- ja tukipalvelut.

Vuokra 568 €/kk* sisältää asuinhuoneen+wc+yhteistilat 36 m2

*Vuokra on alempi, mikäli kysymyksessä on palveluseteli tai ostopalvelu. Vuokra on korkeampi, mikäli palveluasunto on suurempi.

Lisätietoja
Saija Kirjavainen
Vastaava sairaanhoitaja
044 7213 361
saija.kirjavainen@salva.fi

Lyhytaikaisasuminen kammareissa

Palvelukeskus Ilolansalossa on tarjolla luvanvaraisena sosiaali- ja terveyspalveluna lyhytaikaishoitoa palvelutalossa sekä palvelukodissa. Hoitojakson pituudesta sovitaan palvelusopimuksessa, joka tehdään hoitojakson alussa. Hoitojaksoon kuuluvasta henkilökohtaisesta avusta sekä tarvittavista tukipalveluista, kuten ateriat, sauna, pyykki, asiointi ja virkistys peritään maksu erillisen hinnaston mukaan. Fysioterapiasta sovitaan hoito- ja palvelusuunnitelmassa. Voit kysellä lyhytaikaista asumista Ilolansalon kammareissa esimerkiksi omaishoidettavan lomapaikaksi, sairaalasta kotiutuvalle tai kuntoutuvalle.

Lisätietoja
Anu Hirvikorpi
Palvelupäällikkö
044 7213 356
anu.hirvikorpi@salva.fi

 

<< takaisin etusivulle