Avoin työpaikka: Talouspäällikkö

Työntekijämme siirtyessä muihin tehtäviin haemme vakituiseen työsuhteeseen talouspäällikköä.

Vastaat itsenäisesti koko taloushallinnon tehtäväkentästä: kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä, palkanlaskennasta, palkkahallinto- ja henkilöstöpalveluista, budjetoinnista, rahoitussuunnittelusta, varainhankinnasta sekä kassavirtalaskelmista. Koordinoit isompia hankintoja ja osallistut tietotekniikan ja sähköisten järjestelmien kehittämiseen. Toimit johtoryhmän jäsenenä ja raportoit toiminnanjohtajalle sekä hallitukselle.

Olet vahva taloushallinnon osaaja. Sinulla on alan koulutus ja kokemusta taloushallinnon kokonaisvaltaisesta hoitamisesta vastaavan kokoluokan yksikössä. Työyhteisömme on moniammatillinen, joten sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Innostut toiminnan kehittämisestä ja osaat kannustaa työyhteisöä toimimaan tuloksellisesti. Haluat osallistua tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamiseen yleishyödyllisen yhdistyksen palveluksessa. Tehtävän hoidossa ovat hyödyksi sekä toimialan että paikkakunnan tuntemus.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin viimeistään 1.6.2019.

Lisätietoja

Salva ry, toiminnanjohtaja Anne Juntti 044 7213 350
Rekrytoinnissa avustava Stara Consulting Group Oy, Reija Rantala, 050 5906 634

Hae nopeasti, viimeistään pe 15.3.2019, osoitteessa: 
https://52duunia.fi/tyopaikka/talouspaallikko-salva-ry-salo

Täytä sähköiseen hakulomakkeeseen yhteystietosi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si.

Salva ry

Salva ry on salolainen voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tarjoaa toiminta-areenan vanhenemisesta ja vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Jäseniä yhdistyksessämme on 360. Palvelukeskus Ilolansalossa tuotamme korkealaatuisia asumis- ja hyvinvointipalveluita erityisesti ikääntyneille ja vaikeavammaisille. Työllistämme lähes 70 ammattilaista ja Ilo palvella on lupauksemme. Liikevaihtomme on noin 4,8 meur v. 2018.

Tavoitteemme on olla paras ja halutuin, edelläkävijä ja vahva vaikuttaja. Työntekijöiltämme edellytämme sitoutumista arvoihimme, jotka ovat ihmisen kunnioittaminen, ammatillisuus, tuloksellisuus ja 
vastuullisuus. Tarjoamme työtä, jolla on merkitystä ja jota sinä voit kehittää. Toimintamme perustuu 
ISO 9001 -standardiin. Henkilöstöetuina ovat mm. monipuolinen TYHY-toiminta. Työyhteisömme on savuton. 

 

<< takaisin etusivulle