Kokemukseni bingoisäntänä

29.06.2018
mies juontaa bingoa

Alkuperäinen työni täällä Ilolansalossa oli siivooja ja työtehtäviini kuului kotisiivous. Sain kuulla ensimmäisenä työviikkona, että minulla on mahdollisuus toimia bingoisäntänä. Ajatus kuullosti aluksi pelottavalta, koska joutuisin ääneen puhumaan mikrofoniin. Lopulta päädyin tulokseen, että haluan kokeilla uutta.

Nyt, kun urakkani on loppunut niin jäin ikävöimään bingoisäntänä olemista. Eniten työtäni kannusti osallistujat, jotka ovat talon asukkaita. He suhtautuivat minuun positiivisesti ja antoivat hyvää palautetta minulle. En odottanut että vanhukset olisivat noin mukavaa porukkaa.

Minua jännitti eniten puhuminen mikrofoniin, koska en ole ennen käyttänyt sitä. Kuitenkin isäntähomma tuntui sujuvan hyvin ja lopuksi ei jännittänyt vaan työ tuntui hauskalta. Tulin toimeen vanhuksien kanssa hyvin ja sain siitä hyvää kokemusta sekä selvemmän käsityksen vanhuksista.

Vaikka tämä oli pieni kokemus, niin tämä työ lisäsi minun esiintymistaitojani ja tämä oli hyvä lähtöpiste karkottamaan esiintymispelkojani.

Eetu, kesäkoululainen