Ei yhtään liian isoa, osa 2

03.08.2018
pariskunta keskustelee tuttavan kanssa

Aika tarkkaan kuukauden kuluttua, syyskuun 5. päivä, Salon torilla järjestetään Seniorimessut. Ja jos tarkkoja ollaan, me järjestämme Seniorimessut. Vuosi sitten tulin miettineeksi, onko tämä vähän liian isoa. Jostain syystä se ei enää tunnu siltä.

Kaikki se, mitä vuosi sitten tehtiin ensimmäistä kertaa torilla, menee nyt kuin vanhoilta tekijöiltä. Mehän olemme vanhoja tekijöitä. Ilmoitukset viranomaisille ovat selvillä, yhteistyökumppanit löydyksissä ja itse päivän runkoa on helppo viilata edellisen pohjalta. Työtä helpottaa vielä hyvät yhteistyökumppanit; Salon Hermanniseura hoitaa torin järjestelyt ja Salon Telttapojat tuovat esittelijöille teltat ja pöydät paikan päälle valmiiksi. Vain muutaman mainitakseni.

Tällaiset tapahtumat ovat juuri yhteistyötä. Salva ry järjestää Seniorimessut, mutta yhteistyökumppaneita on monia. Osa tukee tapahtumaa rahallisesti, osa työllä. Osa näkyy messupäivänä, osa vain logona julisteessa. Ja toisaalta, yhteistyötä tekevät myös esiintyjät, messuesittelijät ja jokainen messuilla kävijä. Yhtä kaikki, jokaisen panos on merkittävä tapahtuman kannalta.

Kuukauden kuluttua Suomen paras tori täyttyy taas ihmisistä ja tapahtumista koko päivän, se on meidän kaikkien ansiota. Tule sinäkin paikalle, jotta tehdään siitä vielä isompaa kuin viimeksi -yhdessä.

Pasi Palveluneuvoja