Tet-viikko

Lähettänyt Salva ry 25.11.2022
Tyttö katsoo kameraan

Ilolansalossa on ollut ihan kivaa olla, rento ja mukava ilmapiiri. Asukkaat että työntekijät on ollut ystävällisiä ja iloisia lähes aina. Työskentely ja uuden näkeminen on ollut kivaa ja olisi kivaa myös myöhemmin tulla uudelleen töihin tänne muuten kuin tutustumisjaksolla.

Työkaverit on ollut mitä parasta ja kaikkien kanssa tullut hyvin toimeen. Työpaikalla olleet opiskelijat olivat myös todella kivoja ja hyviä keskusteluita on pidetty.

Jenna Pitkänen
9-luokkalainen tettiläinen

Tet viikot Ilolansalossa

Lähettänyt Salva ry 19.11.2021
Nuori nainen ja vanhemmat rouvat kuuntelevat musiikkia

Olen 15-vuotias yhdeksäsluokkalainen ja tulin tet-oppilaaksi Ilolansaloon kahdeksi viikoksi. Valitsin Ilolansalon, koska paikka vaikutti erittäin mielenkiintoiselta ja lähipiirissäni on paljon sote- ja hoitoalan parissa työskenteleviä ihmisiä. Viihdyin tosi hyvin molemmat viikot ja ehdin sen varrella oppia paljon uutta.

TET-harjoittelijana Ilolansalossa

Lähettänyt Salva ry 05.11.2021
Mies vetää bingo-peliä.

En ensiksi tiennyt mitä minun täällä tehdä, mutta loppujen lopuksi kaikki tehtävät olivat yllättävän simppeleitä ja monena päivänä samoja. 

Päivä 1

Se tuntui pisimmältä, koska en tiennyt missä mikään oli ja mitä teen, mutta opin nopeasti.

Päivä 2

Tänään sain pitää ensimmäisen bingon ja sain tietää, että veisin joka päivä lounaan asukkaille. Tänään oli tarkoitus mennä toisen tettiläisen kanssa tekemää, mutta no jaa

Päivä 3

Taksvärkkipäivä Ilolansalossa

Lähettänyt Salva ry 02.10.2020
tyttö ottaa kopioita

Olen Emilia 13 v ja olin taksvärkkipäivänä Ilolansalon palvelukeskuksessa “töissä”. Aloitin aamulla yhdeksän aikoihin hallinnon puolelta ja sieltä sain hommakseni papereiden tulostusta. Tietokoneen kanssa oli hieman ongelmia, mutta kun saimme tietokoneen kuntoon sain homman aloitettua. Muutaman tunnin tein toimistohommia ja sen jälkeen lähdin Kristiinan kanssa lounaalle.

Kiva paikka tet-harjoittelulle

Lähettänyt Salva ry 20.04.2018
poika laittaa kirjeen postilaatikkoon

Ilolansalossa tet-harjoittelussa oleminen oli mukavaa ja työtehtäviä riitti. Henkilökunta oli ystävällinen ja opasti hyvin. Tein mm. näitä työtehtäviä; laminoin paperilappuja, pyyhin pöytiä ja hyllyjä, siirsin tuoleja ja pöytiä sekä laitoin lautasia paikallaan. Ilolansalossa oli helppo oppia kulkemaan ja muistaa paikat, joten tehtävien teko helpottui. Eniten mielen jäi mukavat ihmiset ja telkkarin asennus. Myös laminoiminen oli hauskaa puuhaa. Telkkarin asennus jäi mieleen koska en ole ennen auttanut telkkarin asennuksessa ja television saaja oli tyytyväinen lopputulokseen.