Kesäkoululaisena on mitä mahtavinta

05.07.2019
kokki tarjoilee grillimakkaraa

Olen nyt toista vuotta peräkkäin Ilolansalossa kesätöissä. Kesäkoululaisena on mitä mahtavinta olla täällä Ilolansalossa. Täällä on mitä mahtavinta työskennellä ja olla. Työkaverit ovat hyvin avuliaita, hauskoja ja kivoja, ja heidän kanssaan ei tunne oloaan yksinäiseksi tai kiusatuksi. Jos minua mietityttää jokin asia, voin kysyä sitä heiltä ja he vastaavat siihen mielellään. Täällä on myös kiva olla ja työskennellä, koska pidän siitä, kun saa auttaa ihmisiä, ja täällä Ilolansalossa tämä on mahdollista.

Viime vuonna olin Pupassa eli puhdistuspalveluissa kesäkoululaisena ja valehtelematta se oli yksi hauskimmista ja unohtumattomimmista asioista viime kesänä. Meillä oli todella hyvä ilmapiiri siellä ja niin on myös ollut täällä keittiössä, kun olen ollut. Hyvällä ilmapiirillä oli todella suuri merkitys siihen, että päätin hakea toistamiseen kesätöihin tänne Ilolansaloon ja olin hyvin iloinen ja otettu, kun minut valittiin uudestaan tänne kesäkoululaiseksi.

Hyvin suuri merkitys oli myös sillä, että asukkaat täällä Ilolansalossa ovat hyvin mukavia ja positiivisia ja olen erittäin iloinen ja otettu, kun saan palvella ja auttaa heitä, viime vuonna siisteyden ja siivouksen kautta ja tänä vuonna ravinnon ja keittiön kautta. Tänne Ilolanasaloon on ollut kiva tulla uudestaan ja en tule koskaan katumaan sitä, että päätin hakea tänne uudestaan kesätöihin.

Sain viime kesänä todella monta ihanaa, hauskaa ja erilaista uutta muistoa. Yksi kivoista muistoista oli, kun pesin saunoja ja suihkuhuoneita Pupan Riitan kanssa. Se oli erittäin hauskaa ja kivaa siivota niitä, vaikka kuuma siinä tulikin. Myös viime vuotiset ruokailut Pupa-tiimin kanssa olivat hauskoja ja unohtumattomia.

Myös tänä vuonna, kun olen saanut olla osana ravitsemustiimiä, minulle on tullut uusia unohtumattomia ja hauskoja muistoja ja asioita, mutta niistä voin kertoa sitten ehkä tuonnempana.

Samu, kesäkoululainen