Millaista on olla opiskelijana Ilolansalossa?

28.02.2020
Hoitajat tauolla

Olen kolmannen vuoden lähihoitajaopiskelija. Ilolansalo on tarjonnut minulle isoja mahdollisuuksia. Koulun ohella saan tehtyä sijaisuuksia Ilolansalon kotihoidossa ja olen päässyt työssäoppimaan oppisopimuksella. Olen tyytyväinen, että Ilolansalo antaa opiskelijoille mahdollisuuden tienata koulun ohella rahaa ja samalla saamaan lisää kokemusta lähihoitajan työstä.

Ilolansalon koko henkilökunta kohtelee opiskelijoita yhtä tasa-arvoisesti kuin vakio henkilökuntaa. Opin joka päivä uusia asioita ja saan vastuuta aina vain enemmän joka tuntuu hyvältä, koska silloin tiedän, että henkilökunta ja asiakkaat luottavat minuun ja tiedän myös tehneeni työni hyvin.

Olen kiitollinen koko Ilolansalon henkilökunnalle ja asukkaille siitä, kuinka hyvää kokemusta ja opetusta olen saanut tämän vuoden aikana mitä olen Ilolansalossa ollut. Suuri kiitos henkilökunnalle, että olen saanut olla osana heidän mahtavaa työyhteisöä, jossa on maailman paras yhteishenki ja työilmapiiri.

Suosittelen suuresti Ilolansaloa kaikille opiskelijoille, jotka haluavat oppia paljon uutta, saada lisää itsevarmuutta, lisää mahtavaa työkokemusta ja jotka haluavat olla osa Ilolansalon upeinta työyhteisöä.

Suuri kiitos koko Ilolansalolle kaikesta mitä olen päässyt kokemaan ja siitä mitä minulle on pystytty tarjoamaan!!!

Eetu Heikkinen