Kohti uusia seikkailuja

Lähettänyt Salva ry 30.04.2019
hoitajat nauravat

Muistan hyvin, kun vuonna 2003 menin Aatoskotiin ensimmäiseen työvuorooni. Jännitti aivan kamalasti. Minut otettiin kuitenkin todella lämpimästi vastaan. Kuukauden sijaisuus muuttui kuudentoista vuoden työrupeamaksi. Olen saanut melkein koko ajan työskennellä Aatoskodissa, joka on muistisairaiden ryhmäkoti. Tiesin heti, että tämä on minun juttuni. Työ on monipuolista, haastavaa ja erittäin palkitsevaa. Olen viihtynyt hyvin. Kuuteentoista vuoteen mahtuu paljon. Iloa ja surua, naurua ja itkua.

Kaunis koti Palvelukodeissa

Lähettänyt Salva ry 08.06.2018
punainen kukkapurkki pöydällä

Olen töissä lähihoitajana Ilolansalossa palvelukodeissa ja työhöni kuuluu asukkaiden perushoito sekä kaikki muu heihin liittyvä. Lisäksi päivittäin käytän työssäni aikaa että järjestelen ja sisustan palvelukodeissa. Mielestäni on tärkeää, että asukkaat saa asua kodikkaassa ja kauniissa kodissa. Ja omaisille on myös kiva tulla viihtyisään palvelukotiin.

Ilolansalon ystävästä muistihoitajaksi

Lähettänyt Salva 01.11.2017
Ilolansalon ystävästä muistihoitajaksi

Työurani Ilolansalossa alkoi vuonna 2004 keväällä, kun huomasin sanomalehdessä ilmoituksen. Ilolansaloon haettiin vapaaehtoisia kurssitettavaksi Ilolansalon ystäväksi.
Itselläni oli elämäntilanne ensimmäistä kertaa sellainen, että ei ollut töitä. Olin kuukauden ollut työttömänä ja päätin jotain tehdä. Koulutukseltani olin ravintolakokki ja työni kaupassa oli loppunut. Joten aikaa oli vapaaehtoistyöhön.

Kävin ystäväkurssin, mutta työttömänä ei tarvinnut enää olla, kun Ilolansaloon tulin.