Ilolla Ilolientä jaossa

01.11.2017
Ilolla Ilolientä jaossa

Eilinen työpäivä oli ehkä hieman kostea, mutta hyvin antoisa. Yhdistykset esittäytyivät Suvisalon Iltatorilla, joukossa tietysti Salva. Osallistuminen menee meiltä jo lähes rutiinilla; kirkkaan vihreät Iloliemipänikät, vanhat Salon kaupungin valtuuston pöydät ja Salvan roll-upit auton perään ja kohti perinteistä kojupaikkaamme kävelysillalla.

Ilolla esittelimme toimintaamme, eikä pieni sateen ripsottaminenkaan haitannut. Ainakin sata Seniorimessu-flyeria tuli jaettua ja kolme sataa Iloliemipikaria tarjoiltua. Olipas kiva kuulla, että monet ovat jo huomioineet tulevat Seniorimessut. Sellainen tuntuma tuli, että porukkaa on tulossa paljon torille myös syyskuun alussa. Siitäkin puhuttiin monen kanssa, että Seniorimessuilla ei varmasti sada, koska messut osuvat keskiviikkopäivään. Kuulopuheiden mukaan sateet sattuvat aina torstaille ja iltatoriin. Puhetta löytyi myös tilojen riittävyydestä. Aiempina vuosina kun tuolla VPK:n talolla on ollut niin tiivis tunnelma. Tänä vuonna tila ei varmasti torilla lopu kesken.

Silti tänäkin vuonna eniten puhututti Iloliememme sisältö –ja se, onko iloinen olotila taattu, jos pikarillisen juomaa kurkkuunsa kulauttaa. Ihan mehuahan tuo liemi on, päärynän ja appelsiinin sekoitusta ja täytyy sanoa, että yhtään nyrpeää naamaa ei juomahetken päätteeksi nähty, joten vaikutus lienee taattu.

P.S. Katri Helenan esitys kuului sillalle komeasti hyvin ja näkyikin kohtalaisesti, kun vain vuoroteltiin kuka kurkki oksien raosta.

Anu Hirvikorpi, Palveluohjaaja